Σάββατο 4 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Περιφερειακός» αντικομμουνισμός

«Φαίνεται ότι οι "κεντρικοί ήρωες" του αντικομμουνισμού δε φάνηκαν αρκετοί να πείσουν τους εργαζόμενους για τις ψευτιές και τις συκοφαντίες τους ενάντια στο ΚΚΕ. Επιστρατεύτηκαν γι' αυτό και διάφοροι "περιφερειακοί" καλοθελητές να βοηθήσουν, όπως η κ. Δημητρίου, εκδότρια της εφημερίδας "Ευθύτυπος"». Τα παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Καματερού του ΚΚΕ με αφορμή άρθρο τής εν λόγω κυρίας με το οποίο:

-- Υιοθετεί πλήρως τις συκοφαντίες του Θ. Πάγκαλου αναφέροντας «ότι πρόκειται για κόμμα - επιχειρηματία. Είναι γνωστό ότι διαθέτει κρυφή επιχειρηματική δραστηριότητα, ότι είναι ένας μεγάλος εργοδότης και ότι οι εργαζόμενοί του δεν μπορούν καν να απεργήσουν, είναι δυνατόν εργοδότης να παλέψει για το δίκαιο του εργάτη;» και ότι «έχει θορυβηθεί το πανελλήνιο απ' τις καταγγελίες του»! Παραβιάζοντας κάθε έννοια λογικής, η Κ. Δημητρίου αντί να ζητήσει απ' τον Πάγκαλο αποδείξεις των όσων ισχυρίζεται, μέμφεται το ΚΚΕ γιατί «δεν πάει στα δικαστήρια να αποδείξει ότι πρόκειται για συκοφαντίες;»!

Η επίθεση, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Καματερού του ΚΚΕ, εκδηλώνεται σε μια περίοδο που αποκαλύπτεται ότι και τα δύο αστικά κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) είναι βουτηγμένα στα σκάνδαλα, ενώ ένα μεγάλο μέρος του λαού έχει απογοητευθεί από την πολιτική τους. Εχει δυσαρεστηθεί από την πολιτική των αναδιαρθρώσεων, ζώντας τις οδυνηρές συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ.

Το ΚΚΕ δεν πτοείται από τέτοιες επιθέσεις. Γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει ανοχή του συστήματος και των υπηρεσιών του απέναντι στη δράση του και τη δυναμική παρέμβασή του στους εργαζόμενους. Η 90χρονη δράση του ταυτίζεται με ό,τι προοδευτικό κατακτήθηκε σ' αυτή τη χώρα. Η ηθική του υπόσταση και ακεραιότητα πιστοποιείται από την προσφορά του και την ανιδιοτελή δράση των μελών και στελεχών του.

Το ΚΚΕ επιδιώκει την πολιτική αντιπαράθεση με βάση επιχειρήματα και θέσεις. Οχι με προβοκάτσιες, ψέματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως κάνει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ. και διάφορα παπαγαλάκια του συστήματος, τσιράκια της άρχουσας τάξης.

Το ΚΚΕ λόγο δίνει στον ελληνικό λαό και στην εργατική τάξη της χώρας μας. Οποιος νομίζει ότι το Κόμμα θα μπει στη διαδικασία ελέγχου απ' τους μηχανισμούς του συστήματος είναι βαθιά νυχτωμένος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ